Недвижимость в Киеве и Украине

Тип недвижимости:
Область:
Населенный пункт:
Район:
Комнат:
от
до
Общая площадь, м2:
от
до
Цена:
от
до
Объявления
12.03.2024
4 000 ₴
Шановні Забудовники та Інвестори Запрошуємо Вас до реалізації проекту будівництва 5-ти поверхового житлового комплексу на приватній земельній ділянці площею 2,7 гектара в місті Біла Церква, м-в Таращанський Цей проект має великий потенціал для розвитку і створення нового комфортного простору для мешканців міста. Важливі деталі проекту: Внесено в генплан міста: Проект забудови вже внесено в генплан міста, що забезпечує його легальність та відповідність міській планувальній документації. Призначення землі під будівництво: Земельна ділянка має призначення під будівництво житлових комплексів висотою до 5-ти поверхів, що робить її ідеальним майданчиком для реалізації проекту. Перспективи розвитку: вкладаючи зусилля та ресурси в цей проект, ви отримаєте можливість відкрити нові ринки та розширити свої можливості в будівельній галузі. Ми віримо, що спільна реалізація цього проекту принесе вигоду всім сторонам і сприятиме розвитку міста. Зацікавлених у співпраці забудовників просимо звертатися за контактами нижче для подальшого обговорення та узгодження умов співпраці. З повагою директор АН "Гриф" Валерій Борисович 067-508-13-59
Подробнее
28.03.2024
1 303 500 ₴
Продається трикімнатна квартира в цегляному будинку на Холодногірській. Дуже зручне планування. Гарний житловий стан.
Подробнее
28.03.2024
6 320 000 ₴
Продажа современного дома после строителей в Вакуленцах! Участок 10 соток. Общая площадь дома 120м.кв. В доме 3 комнаты, кухня-столовая, гостиная, топочная, санузел, большая застекленная терраса! Дом построен из газобетона. Есть дизайн-проект на ремонт. Проведена электрика, отопление! Природный ландшафт сделан, зона барбекю! Рядом лес и речка. Свежий хвойный воздух, тихое и спокойное место, приличные соседи! Состояние: под чистовые отделочные роботы! Цена: $160000 Код объекта: 3702 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
28.03.2024
200 ₴
Аренда офисного помещения в центре Полтавы, закрытый двор! Площадь 245м.кв., состоит 7 кабинетов, отдельное крыло на замке, автономное отопление всего комплекса, парковка на закрытой территории, охрана, видеонаблюдение, закрепленные места для машин! Цена 200грн./1м.кв. с НДС Код объекта:3459 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
28.03.2024
1 975 000 ₴
Продажа 3-этажного дома в Тахтаулово! Без отделочных работ. Кирпичный дом 165м.кв. Строился для себя! Железобетонные перекрытия, крыша - металлочерепица, окна - металлопластик! Электрика подведена к дому. Газ и вода на участке. Сливная яма. На первом этаже гараж. На 10 сотках земли. Участок ровный. До центра Полтавы 15 минут на транспорте! Код объекта: 3817 Звоните, представитель собственника, без комиссии. Готовы к предметной беседе!
Подробнее
28.03.2024
2 962 500 ₴
У продажу будинок в с. Косівщіна для великої сім'ї. 5 кімнат, із них 4 ізольовані. Загально площа 147 кв. м. Житлова площа 100 кв. м., кухня 20 кв.м. Є другий поверх, 2 кімнати. Будинок цегляний, побудований в 1988 році. Всі зручності в будинку. Опалення газовий та дров'яний котел, газова колонка. Власна скважина. Земельна ділянка 20 соток, ділянка рівна, зручний заїзд . Є можливість розмістити теплицю. Сад, город -12,5 соток. Гараж з ямою. Підвал великий, глибокий, залізобетонне перекриття. Достатньо приміщень для ведення сільського господарства, є місце для стоянки сільгосптехніки і автомобіля. 15 хвилин від центра міста. Можливий торг. Вислухаємо ваші пропозиції.
Подробнее
28.03.2024
4 621 500 ₴
Продам 2-кімнатну квартиру з новим євроремонтом, вул. Машинобудівна 21, Шулявка, Соломянський район. 1/16-поверхового будинку з утепленим вентильованим фасадом, 2006 року побудови, серії КТУ. Загальна площа- 67 кв.м., житлова- 29.5 кв.м., кухня-13.2 кв.м. Зроблений високоякісній євремонт з використанням дорогих и сучасних оздоблювальних матеріалів. Квартира світла та дуже затишна. Продається під ключ з мебелью, побутовою технікою, шторами. Вбудована кухня с кухонними столом і стільцями, двоспальне ліжко, диван, обладнана вбиральня, засклена лоджія, роздільний санвузол з бойлером і душовою кабіною. підігрів підлоги у квартирі, крім житлових кімнат. Встановлена нова побутова техніка: варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна і посудомийна машини, холодильник. Оздоблення стін - фарбування, перед цим було зроблено машинну штукатурку, застосовувався бетоноконтакт, скловолокно. Замінено проводку, зроблено нову стяжку, на підлозі в кімнаті ламінат, у санвузлі, на підлозі в коридорі та кухні покладено плитку, встановлена іспанська сантехніка, прокладено магістралі під кондиціонери. Вікна квартири антивандальні, трикамерні склопакети. Встановлено лічильники води та тепла, посилені броньовані двері. Тихо, комфортне для проживання, місце. Чистий підїзд, консьєрж, у будинку ОСББ, у сусідньому будинку магазин Коло, салон краси, є місця для паркування автомобілів, підземний паркінг, який може використаний як укриття. Відмінна інфраструктура, дитячі садки, школи № 71, 74, 229, школа-дитячий садок Сяйво, аптеки, лікувальні заклади, відділення банків, поряд АТБ, ТРЦ Космополіт з Мегамаркетом та кінотеатром, ТЦ Аркадія з супермаркетом Сільпо: ТЦ Мармелад, Sport Life Недалеко парк Орлятко, 10 хвилин пішки від метро Шулявська. Без комісійних для Покупця
Подробнее
28.03.2024
434 500 ₴
Продается дом (3 комн.) , 11000$. Тип Будинку: цегла, Тип житла: вторинний ринок, Этаж: 1/2, Площадь: 70/10/8.
Подробнее
28.03.2024
1 106 000 ₴
Квартира з дуже вдалим плануванням. Вікна поміняли. Сантехніка пластик. Сонячна тепла квартира. Дуже гарний район, все поряд, кінотеатр Дружба, ДК Фрунзе, ринок, вокзал, зупинки,магазини, маркети. Охайний під'їзд, чистий, з пластиковими вікнами.
Подробнее
28.03.2024
9 000 ₴
Аренда производственно-складского помещения в р-не Киевского ЖД! Хорошие подъездные пути, асфальтированная, территория, разворот для фур, высота потолка 6м. До фермы, крыша не течет, охраняемая территория! Есть отопление - входит в стоимость аренды! Отдельно оплачивается только электричество! Есть офисные помещения на территории! Цена 9000 грн.! Код объекта: 3014 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
Специалисты рынка
18.08.2023
Добридень. Мене звати Людмила. Менеджер по роботі з нерухомістю. У роботі використовую насамперед довірчі відносини з клієнтом, чесність, прозорість у скоєнні угод. Вирішення Ваших житлових питань у найкоротші терміни. Я пропоную: ➢ повну перевірку всіх документів на квартиру ➢ домовляється з власником про перегляд за погодженням у будь-який зручний для Вас час ➢професійну консультацію ➢ вибір варіантів на запит. Телефонуйте, чудова квартира чекає на вас.
Подробнее
17.11.2023
Продажа и аренда недвижимости в Киеве
Подробнее
27.01.2020
Комплексный ремонт квартиры с гарантией сроков и качества. Демонтаж, вывоз мусора, монтаж перегородок, стяжка пола, гипсокартонные работы, подготовка стен под покраску, эмульсионная и декоративная покраска, оклейка обоями, нивелирование пола, укладка ламинированного паркета, плиточные работы, установка плинтуса. Услуги электрика и сантехника. Сигнализация, домофон, умный дом, видео наблюдение. Работаем с 2001 года. Более ста завершенных проектов. Заключаем договор. Гарантия на работы 36 месяцев. Фото работ на сайте www.kiev-remont.com
Подробнее
19.08.2019
Представитель владельца. Приглашаем к нам в г.Каменец-Подольский - жемчужину на карте Украины. У нас Вы найдете большой выбор квартир - от эконом до люкс класса. Все квартиры укомплектованы - постельное белье, посуда, индивидуальное отопление, Wi-Fi, телевизор, микроволновка, эл.чайник, холодильник. По желанию можно выбрать апартаменты в спальном районе, в Центре и в Старом городе. При необходимости - оформление документов! Сочетание цены и качества Вас приятно удивит! Ждем Вас у нас!!!)
Подробнее
31.05.2021
Нас с Вами объединяет общая цель - воплощение мечты о лучшем жилье, в котором вам будет комфортно, приятно и безопасно. Агентство недвижимости Sitalo Real Estate - Ваш надежный партнер, который поможет приобрести дом вашей мечты, и решить другие вопросы связанные с недвижимостью!
Подробнее
Статьи, новости, блоги
REALTY SUMMIT 2021 - СОБЫТИЕ №1 в мире НЕДВИЖИМОСТИ! - Фото
В Одессе пройдет саммит специалистов по недвижимости.
Как сдать свою квартиру в аренду? - Фото
В данной статье мы расскажем, как сдать в аренду свое жилье без посредника.
Как выбрать риелтора? Интернет или гадалки??? - Фото

Как выбрать специалиста по недвижимости!




R24.ua — недвижимость Киева и Украины
Krysha.ua
m2bomber.com
CRM
IVN