Недвижимость в Киеве и Украине

Тип недвижимости:
Область:
Населенный пункт:
Район:
Комнат:
от
до
Общая площадь, м2:
от
до
Цена:
от
до
Объявления
12.03.2024
3 000 ₴
Шановні Забудовники та Інвестори, Оголошуємо процес пошуку партнерів для реалізації проекту будівництва 9-ти поверхового житлового будинку в самому центрі міста Біла Церква. На даний момент у вас є унікальна можливість розпочати будівництво на земельній ділянці площею 38,5 соток приватної власності. Основні характеристики проекту: Вигідне розташування: Земельна ділянка розташована в самому центрі міста, що забезпечує зручний доступ до всієї інфраструктури та послуг. Внесено в генплан міста: Наш проект вже включено в генплан міста, що підтверджує його відповідність міській планувальній документації. Призначення землі під будівництво: Земельна ділянка має призначення під будівництво житлових комплексів висотою до 9-ти поверхів, що відкриває широкі можливості для реалізації амбіційних проектів. Шукаємо надійних та зацікавлених партнерів, які бажають приєднатися до проекту та бажають втілити його у життя. Будемо раді обговорити всі деталі проекту та вислухати ваші пропозиції. Звертайтеся за додатковою інформацією за контактами нижче. З повагою, директор АН "Гриф" Валерій Борисович 067-508-13-59
Подробнее
19.03.2024
36 000 ₴
Оренда 5-кімнатної квартири, вул. Ломоносова, 50/2, Голосіївський район. Метраж 168/75/15, поверх 16/16. Без комісії. Загальна площа 168 м2, 4 відокремленні спальні, велика вітальня, простора кухня, тераса по периметру всієї квартири 67 м2, 2 санузли. Квартира світла, неймовірна затишна, стильна та простора. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, 2 бойлери, посудомийна машина, пральна та сушильна машинки, велика простора гардеробна, зручні деревяні сходи з перилами, вся кухонна техніка, вайфай роутер, ванна, душова кабіна. Всі меблі в квартирі виконані під замовлення і з екологічних матеріалів. Дуже продумане розташувуання кожної дрібниці в квартирі. Велика тераса на якій можно облаштувати чудову зону відпочинку: стіл, плетені крісла та басейн, взимку – створювати снігові фігури. Зручна та розвинена інфраструктура - ЖК Лікоград - це місто в місті - безліч магазинів, супермаркетів, кавярень, школи, садки, дитячі та спортивні майданчики, Спортлайф, озера, спортивні студій, студії краси, Університет. До метро Виставковий центр 15 хвилин. Квартира затишна, простора і дуже комфортна чекає своїх орендарів. Приходьте на перегляди! Здається на довготривалий термін. Спеціаліст Ольга
Подробнее
12.03.2024
3 000 ₴
Шановні Забудовники та Інвестори Запрошуємо Вас до реалізації проекту будівництва 5-ти поверхового житлового комплексу на приватній земельній ділянці площею 2,7 гектара в місті Біла Церква, м-в Таращанський Цей проект має великий потенціал для розвитку і створення нового комфортного простору для мешканців міста. Важливі деталі проекту: Внесено в генплан міста: Проект забудови вже внесено в генплан міста, що забезпечує його легальність та відповідність міській планувальній документації. Призначення землі під будівництво: Земельна ділянка має призначення під будівництво житлових комплексів висотою до 5-ти поверхів, що робить її ідеальним майданчиком для реалізації проекту. Перспективи розвитку: вкладаючи зусилля та ресурси в цей проект, ви отримаєте можливість відкрити нові ринки та розширити свої можливості в будівельній галузі. Ми віримо, що спільна реалізація цього проекту принесе вигоду всім сторонам і сприятиме розвитку міста. Зацікавлених у співпраці забудовників просимо звертатися за контактами нижче для подальшого обговорення та узгодження умов співпраці. З повагою директор АН "Гриф" Валерій Борисович 067-508-13-59
Подробнее
19.03.2024
65 ₴
Аренда производственно-складского помещение, где не выключают свет! Площадь помещения 1020м.кв., высокие ворота - фура в склад + 2-е ворот, разворот для фуры, ровные полы - асфальт, охраняемая территория! Цена 65грн./1м.кв. возможна работа с НДС! Код объекта: 3405 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
19.03.2024
250 250 ₴
Продается дом (1 комн.) , 6500$. Тип Будинку: блоки, Тип житла: вторинний ринок, Этаж: 1/1, Площадь: 58/10/7.
Подробнее
19.03.2024
10 000 ₴
Здам в оренду 1-кімнатну квартиру - студіо, вул. Березова, 43, Голосіївський район, ЖК Park Land (Паркленд). Затишна смарт-квартира 24м2, світла, тепла, з необхідними меблями, бойлером, шафою-купе, зручним ортопедичним диваном. Є плитка для приготування їжі. Високий перший поверх 4-поверхового будинку. Квартира розташована в одному з найкращих житлових комплексів Паркленд, із закритою територією, відеоспостереженням, зонами відпочинку, спортивними та дитячими майданчиками, магазинами, аптеками, салонами краси. У пішій доступності метро Васильківська, поряд із комплексом зупинка транспорту. Спеціаліст Ольга
Подробнее
19.03.2024
100 ₴
Аренда склада с рампой в р-не Серегина! Закрытая территория, охрана, ровные полы, рампа! Хорошие подъездные пути, разворот для фуры! Цена - 100 грн/м2 Код объекта: 3447 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
19.03.2024
577 500 ₴
Продается дом (4 комн.) , 15000$. Опалення: автономне, Тип Будинку: цегла, Тип житла: вторинний ринок, Этаж: 1/1, Площадь: 71/46/9.
Подробнее
19.03.2024
808 500 ₴
Продам часть дома, Холодная гора, ул. Кандаурова. 2 этажа, площадь каждого по 30 кв м. Первый этаж под ремонт: комната 14 кв м, су 6,2 кв м, кухня 10 кв м. Второй этаж в жилом состоянии, стены утеплены: комната, кухня, прихожая. Все удобства: вода и канализация центральные, горячая вода – бойлер, отопление: конвекторы, газ у дома. Трубы и стояки новые, проводка поменяна, есть стабилизатор напряжения. На 2й этаж отдельный вход (наружная лестница). Участок на 2х собственников, есть заезд, сарай. 21000 дол США.
Подробнее
19.03.2024
2 310 000 ₴
Продаж 1-кімнатної квартири в новому будинку! Сучасний якісний євроремонт! Знаходиться в середині будинку! 3-й поверх – що має дуже важливе значення! Продаж з новими меблями та технікою! Автономне опалення – тепловий лічильник! Все що потрібно для комфортного проживання – в цій квартирі! Чиста, світла та затишна – вона нікого не залишить байдужим! Заходь та живи! Чудовий двір, дитячі та спортивні майданчики, доріжки, зони відпочинку! В пішій доступності зупинка транспорту, супермаркети, Макдональдс, школа! Торг!
Подробнее
Специалисты рынка
05.09.2019
услуги Агентства и Оценки недвижимости http://estate-ua.com.ua http://ocenka-online.com.ua
Подробнее
27.01.2023
Аренда квартиры, дома, таунхауса, коммерческой недвижимости. Продажа Вашей недвижимости (земельный участок - под жилую застройку или индивидуальное садоводство), дом (жилой или садовый), квартира, паркоместо. Киев, Киевская область (Борисполь, Бориспольский район). Опыт работы: 8 лет. Консультирование. Поиск клиентов, проведение просмотров, оформление задатка, полное сопровождение процесса оформления у нотариуса, подготовка документов к оформлению, оценка и прочее. ОБРАЩАЙТЕСЬ)
Подробнее
03.06.2021
Помогаем приобрести, продать, снять любые виды недвижимости. Помогаем ПРАВИЛЬНО инвестировать деньги.
Подробнее
11.09.2019
Агентство Недвижимости «ХЕЛПИНГ» готов стать вашим надежным партнером в проведении широкого спектра сделок на рынке жилья: покупке, продаже, обмене, срочном выкупе объектов в Одессе и Одесской области.
Подробнее
Статьи, новости, блоги
REALTY SUMMIT 2021 - СОБЫТИЕ №1 в мире НЕДВИЖИМОСТИ! - Фото
В Одессе пройдет саммит специалистов по недвижимости.
Как сдать свою квартиру в аренду? - Фото
В данной статье мы расскажем, как сдать в аренду свое жилье без посредника.
Как выбрать риелтора? Интернет или гадалки??? - Фото

Как выбрать специалиста по недвижимости!




R24.ua — недвижимость Киева и Украины
Krysha.ua
m2bomber.com
CRM
IVN