Недвижимость в Киеве и Украине

Тип недвижимости:
Область:
Населенный пункт:
Район:
Комнат:
от
до
Общая площадь, м2:
от
до
Цена:
от
до
Объявления
28.03.2024
4 661 000 ₴
Продам 4- кімнатну квартиру, Придорожня вул 11в. Броварський. Метраж 137/120/17, поверх 4/4. Комісію агенції оплачує продавець!! Продам не просто дворівневу 4-кімнатну квартиру у комплекті з коморою, а розмірене і спокійне життя, захищене від суєти та міського шуму. У безпечному та екологічному чистому житловому комплексі комфорт класу «Desna Residence» в селі Зазимя Броварського району Київської області. Бонусом безкоштовно йде комора. Квартира в цегляному будинку в житловому комплексі із закритою територією. Стіни будинку утеплені термоматеріалом. * територія з каскадом озер і унікальною флорою; * з обладнаними вело і пішохідними доріжкам для сімейних прогулянок, ранкових пробіжок та пікніків. * спортивними майданчиками, тенісними кортами, дитячим футбольним полем; * офісними та комерційними площами. * супермаркети ФОРА, АТБ, заправні комплекси. * паркуванням. * територія комплексу цілодобово охороняється. * розвинена інфраструктура для комфортного проживання: дитячий садок, школа, укрпочта, нова пошта. Квартира дворівнева, з дизайнерським проектом. Без ремонту: будівельне оздоблення, вся розводка електрики, машинна штукатурка, автономне опалення (газовий котел), каналізація, є лічильники на воду, електрику. У квартирі виконані роботи: *зняли первинну піщану штукатурку стін від забудовника; *на стіни нанесли чудову машинну штукатурку, вирівняли стіни, підлог ; * нанесення машинної штукатурки на стелю, вирівнювання стелі; * повністю розведено проводку, частково заведено в гофру; *звукоізоляція стін. Квартира складається із двох рівнів. Висота стелі 2.75-3 м (від підлоги до стелі) Перший рівень: кухня-вітальня, житлова кімната, з/в, балкон. Мансарда: дві спальні, з/в, лоджія, простора вбиральня. У підвальному приміщенні будинку є містка комора (є штукатурка) - 7.74 м. кв. Пряме маршрутне сполучення з Києвом відремонтованою дорогою з хорошим покриттям до метро Лісова та у бік Троєщини. Телефонуйте,поїдемо дивитися в будь-який зручний час. Фахівець: Гижко Наталья.
Подробнее
28.03.2024
2 133 000 ₴
Продам 3-кімнатну квартиру, вул. Партизанская, 1Б, смт Хотів, Киево-Святошинский район. Метраж 79/62/11, поверх 5/5. Без комісії. Реальна квартира! Квартира 3-кімнатна, 2 рівнева у новому, заселеному комплексі ЖК Хотів. Квартира дуже тепла квартира, розташована всередині будинку, мансарда. Будинок введено в експлуатацію, всі комунікації підключені. Виконане чистове оздоблення. Максимальне комплектування від забудовника. Дуже теплий цегляний будинок. Санвузол роздільний 1,6 м2 та 3,5 м2. Стан після забудовника: індивідуальне опалення, двухконтурний котел Ferroli, якісні вікна Rehau з фурнітурою MACO, виконана стяжка підлоги, можна відразу робити ремонт, заведено швидкісний інтернет, утеплення стін – мінвата = 100 мм, утеплення крівлі- мінвата 250 мм, встановлені газові та електричні лічильники. Є тамбурні двері з вбудованою відеокамерою. Закрита прибудинкова територія. Дитячий та спортивні майданчики. Поряд парки Феофанія та Пірогово та озеро. Розвинена інфраструктура – поряд школа, дитячий садочок, аптека, супермаркет, лікарня. Зручне транспорте розташування, до метро Теремки – 10-15 хвилин. Спеціаліст Ольга
Подробнее
28.03.2024
2 686 000 ₴
Продается комната (2 комн.) , 68000$. Тип Будинку: цегла, Тип житла: новобудова, Этаж: 2/3, Площадь: 57/10.
Подробнее
28.03.2024
142 200 ₴
Оренда офісу 1200 м2 в центрі м.Одеса , Успенська, 44 Urban 3$ за метр Оренда офісних приміщень площею від 20 до 1200 метрів, в Urban бізнес центрі класу В, на вул. Успенська, 44 або Рішельєвська, 33 в центрі Одеси. 1200 метрів на 4му поверсі і займають весь поверх, разом з терасою. Тут змішане планування — переважно Open space Ціна 3$ за м2 діятиме перші декілька місяців, далі буде підвищена і залежатиме від виду діяльності орендаря, умов експлуатації і терміну оренди приміщення. Будь-які пропозиції розглядатимуться після перегляду наживо з особою, приймаючою рішення. Офісна будівля В класу і повністю автономна — з генератором для штатної роботи, бомбосховищем, охороною 24/7 і закритим доступом. Світло, інтернет, вода і опалення тут є завжди. Приміщення розташовані на 2му, 3му і 4му поверхах. Можна орендувати кабінетами, блоками або цілими поверхами. Є ліфт, кухні і вбиральні окремі, по дві на кожному поверсі. Доступ в кабінети по чіпам. В кожному кабінеті є спліт-система кондиціонування та обігріву повітря. В усіх приміщеннях встановлені димові та температурні датчики, пожежна сигналізація з виведенням на пульт охорони. Офіси вільні, можна орендувати в день перегляду на термін від одного місяця. Для перегляду пишіть в телеграм agentsvyat або телефонуйте +38(063)0336911, надішлю вам відео всередині, більше фото та планування.
Подробнее
28.03.2024
34 089 ₴
Здам 2-кімнатну квартиру, вул. Мечникова, 16, Печерський район. Метраж 62/25/20. Поверх 5/5. Без комісії для орендаря. Квартира - студія на Печерську з діючим каміном! Квартира в чудовому стані, повністю облаштована для проживання. Тепла підлога, діючий камін, є джакузі, бойлер, гардеробна, панорамний балкон, кондиціонер, 2 телевізори. Всі меблі. У дворі парковка для автомобіля. До метро Кловська 5 хвилин. В будинку магазин, поряд Гудвайн, салон краси, Спортлайф. Розвинена інфраструктура. Спеціаліст Ольга
Подробнее
28.03.2024
4 740 000 ₴
Продажа добротного дома на конечной Карла Либкнехта! Дом находиться в 3 км. от центра Полтавы - 6 минут на машине и вы в самом центре Полтавы! Дом построен в 1991 году - если бы и были нюансы в строительстве, то уже все показало бы - сможете убедиться сами! Фундамент выполнен с бетонных блоков - за качество основания переживать не стоит. А сухой подвал убедит Вас в качестве гидроизоляции и даст возможность сохранить овощи и фрукты в пригодном состоянии всю зиму! Площадь участка 6,3 сотки. 2 сотки занимает дом с навесом и уютным уголком (качели, каркасный бассейн, шашлычная зона). 2 сотки - сад с прекрасными деревьями и цветами, которые вы оцените по достоинству. А оставшиеся - плодоносная земля на ваше усмотрение! Дом в 2 эт. построен с кирпича, утеплен минеральной ватой 10-ой, фасад отделан короедом! Автономный газовый котел, колонка автомат, кондиционер - создадут благоприятный климат у вас в доме! Централизованное водоснабжение, сливная яма, колодец с питьевой водой! Площадь дома 127,9 м.кв., на 1 эт. расположены: кухня площадью 8,7 м.кв., гостиная 16,7 м.кв., где может собраться большая дружная семья за совместным времяпрепровождением, гараж 19,4м.кв. со входом в дом, раздельный санузел! Второй этаж состоит с 3-х раздельных комнат и гардеробной! Мебель и техника оговаривается! Цена: 120 000 у.е. Код объекта: 2123 АН "Надежный Выбор". звоните. есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
28.03.2024
612 250 ₴
Продается комната (2 комн.) , 15500$. Опалення: централізоване, Сан.Узел: туалет + ванна окремо, Зручності: меблі, кухонні меблі, балкон, євро ремонт, Тип житла: вторинний ринок, Этаж: 5/5, Площадь: 20/20/7, Растояние до метро: 2 мин..
Подробнее
28.03.2024
36 000 ₴
Оренда 5-кімнатної квартири, вул. Ломоносова, 50/2, Голосіївський район. Метраж 168/75/15, поверх 16/16. Без комісії. Загальна площа 168 м2, 4 відокремленні спальні, велика вітальня, простора кухня, тераса по периметру всієї квартири 67 м2, 2 санузли. Квартира світла, неймовірна затишна, стильна та простора. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, 2 бойлери, посудомийна машина, пральна та сушильна машинки, велика простора гардеробна, зручні деревяні сходи з перилами, вся кухонна техніка, вайфай роутер, ванна, душова кабіна. Всі меблі в квартирі виконані під замовлення і з екологічних матеріалів. Дуже продумане розташувуання кожної дрібниці в квартирі. Велика тераса на якій можно облаштувати чудову зону відпочинку: стіл, плетені крісла та басейн, взимку – створювати снігові фігури. Зручна та розвинена інфраструктура - ЖК Лікоград - це місто в місті - безліч магазинів, супермаркетів, кавярень, школи, садки, дитячі та спортивні майданчики, Спортлайф, озера, спортивні студій, студії краси, Університет. До метро Виставковий центр 15 хвилин. Квартира затишна, простора і дуже комфортна чекає своїх орендарів. Приходьте на перегляди! Здається на довготривалий термін. Спеціаліст Ольга
Подробнее
28.03.2024
2 765 000 ₴
Продаж 1-кімнатної квартири Новобудова з видом на Павленківський парк! Квартира з якісним ремонтом! Середній поверх. Цегляний будинок утеплений сучасними матеріалами. Індивідуальне опалення суттєво заощадить ваші гроші у зимовий період! Декілька фітнес-клубів у пішій доступності. Зручний шопінг — поряд торговий центр «Київ» та продуктовий ринок. Зручний під'їзд та місця для паркування машин. Футбольний майданчик зі штучним покриттям поряд з будинком. Просторий ліфт – це дуже зручно. Продаж з усіма необхідними меблями та технікою. Поруч вся інфраструктура міста – парки, ринок, школи, супермаркети! Ціна: $70000 Код об'єкта: 2257 АН "Надійний Вибір", дзвоніть, є інші варіанти по Полтаві!
Подробнее
28.03.2024
5 924 961 ₴
Продажа 2-х ярусного пентхауса в центральной части города! Свежий ремонт - никто не жил, новая техника и мебель, автономное отопление! Площадь 206м.кв., состоит с 3 спален на 1 ярусе, кухни и раздельного санузла, и 2 -х просторных комнат на втором ярусе - комната отдыха, игровая все что захотите! Дом на небольшое количество квартир - все друг друга знают, закрытый двор, детская площадка, тихий и спокойный район, магазины и остановка 800м.! Прекрасный вид на город, место для автомобиля во дворе, Павленковский парк 600м.! Цена: 800у.е./1м^2! Код объекта: 2981 АН "Надежный Выбор", звоните, отличный вариант для большой семьи!
Подробнее
Специалисты рынка
04.03.2020
Продажа недвижимости , Таирова , Центр , Фонтан
Подробнее
23.06.2020
Долгосрочная аренда квартир
Подробнее
12.03.2020
Агентство недвижимости «Киевский Риелтор.» является организацией на рынке недвижимости, объединяющая в своем составе высококвалифицированных специалистов. Услуги агентства Киевский Риелтор Мы предоставляем широкий спектр услуг на рынке недвижимости: покупка, обмен, продажа квартир, домов, а также земельных участков, продажа и аренда коммерческой недвижимости, операции с загородной недвижимостью, юридическое сопровождение операций с недвижимостью и другие риелторские услуги. Для покупателя рынок недвижимости несет много опасностей, но мы профессионально защитим ваши интересы. Наши специалисты позаботятся о том, чтобы ваша собственная недвижимость соответствовала всем требованиям, а ее поиск прошел успешно. Юристы по вопросам недвижимости нашего агентства гарантируют безопасность проводимых операций.
Подробнее
07.05.2019
Независимая экспертная оценка (открыты все направления оценки)
Подробнее
Статьи, новости, блоги
REALTY SUMMIT 2021 - СОБЫТИЕ №1 в мире НЕДВИЖИМОСТИ! - Фото
В Одессе пройдет саммит специалистов по недвижимости.
Как сдать свою квартиру в аренду? - Фото
В данной статье мы расскажем, как сдать в аренду свое жилье без посредника.
Как выбрать риелтора? Интернет или гадалки??? - Фото

Как выбрать специалиста по недвижимости!




R24.ua — недвижимость Киева и Украины
Krysha.ua
m2bomber.com
CRM
IVN