Недвижимость в Киеве и Украине

Тип недвижимости:
Область:
Населенный пункт:
Район:
Комнат:
от
до
Общая площадь, м2:
от
до
Цена:
от
до
Объявления
19.03.2024
2 691 150 ₴
Продажа отличной 3к. квартиры возле стадиона "Ворскла"! Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Евроремонт. Автономное отопление!! Продается с мебелью и техникой - заходи живи! В пешей доступности парки, кафе, магазины, супермаркеты, ЦУМ, остановка кольцевого транспорта! Цена: 69900у.е. Код объекта: 3729 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
19.03.2024
2 310 000 ₴
Продажа 3к. квартиры на Подоле! На 5-м этаже 9-этажного кирпичного дома 1984 года постройки! Не угловая, в середине дома, утеплена снаружи! Есть все необходимое для проживания, установлен кондиционер и бойлер. Балкон и лоджия застеклены и утеплены! Окна металлопластиковые энергосберегающие немецкого качества. Шумоизоляция! Деревянные дубовые двери. Установлены счетчики на газ, электроэнергию, воду. Трубы поменяны! На тепло установлен общий счетчик на подъезд! Продажа с мебелью и техникой - заходи и живи! В шаговой доступности: остановка, парк, садики, школы, банки, аптеки, супермаркеты. Рядом речка, зеленая зона! В собственности более 3 лет. Никто не прописан! Цена: $60000 торг Код объекта: 3768 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
19.03.2024
2 310 000 ₴
Продаж 1-кімнатної квартири в новому будинку! Сучасний якісний євроремонт! Знаходиться в середині будинку! 3-й поверх – що має дуже важливе значення! Продаж з новими меблями та технікою! Автономне опалення – тепловий лічильник! Все що потрібно для комфортного проживання – в цій квартирі! Чиста, світла та затишна – вона нікого не залишить байдужим! Заходь та живи! Чудовий двір, дитячі та спортивні майданчики, доріжки, зони відпочинку! В пішій доступності зупинка транспорту, супермаркети, Макдональдс, школа! Торг!
Подробнее
19.03.2024
1 443 750 ₴
Продам будинок на Засумській 78.4/49,4/11 кВ м. В гарному жилому стані. Всі зручності у будинку. Ділянка 11.3 с. Є великий підвал та сарай можно під гараж. Своя скважена дві зливні ями. Частково утеплений.Велика кухня 11 кв м.Пластикові вікна. В будинку 4 кімнати, кухня і ванна кімната. 37500 тис.дол. ТОРГ.
Подробнее
15.03.2024
3 041 500 ₴
Новий таунхаус з ремонтом, за 10 хвилин від центру Одеси в Малинівському р-ні. • Продумане планування • затишна кухня 29м. та кімната на першому поверсі • дві спальні на другому поверсі • два санвузли • свій дворик, у якому можна поставити автомобіль • площа будинку 84м.кв., • будинок побудований та введений в експлуатацію • ділянка 1 сотки з держ. актом. В будинку виконан сучасний ремонт у світлих тонах, стан будинку заїжджай та живи. Заведено усі міські комунікації. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога. Переваги: *близькість до центру міста * економія на комунальних платежах * відмінна транспортна розв'язка * розвинена інфраструктура * своє паркомісце * зона барбекю Близькість: Дитячий садок – 5хвилин Школа -15 хвилин Магазини -5 хв. Зупинки транспорту – 5 хвилин Повний пакет документів на будинок та на землю.
Подробнее
19.03.2024
8 500 ₴
Сдам нежилое помещение 30 кв. м , пр. Леонида Каденюка (Гагарина) 10/2, Днепровский р-н 1 этаж, отдельный вход, фасад. Н-3м. Витринные окна, подвесной потолок, пол плитка. Центральное отопление, электричество. Любое предназначение, подойдет под магазин, сервисный центр. Парковка. Хорошая инфраструктура. Удобное транспортное сообщение,
Подробнее
19.03.2024
2 117 500 ₴
Продается квартира (3 комн.) , 55000$. Опалення: газ, Сан.Узел: туалет + ванна разом, Зручності: гараж, автономне опалення, Этаж: 2/2, Площадь: 74/10/8, Растояние до метро: 5 мин..
Подробнее
19.03.2024
2 656 500 ₴
Продам квартиру на 12 поверсi по вул. Харкiвська, б. 6 4 секцiя. – ЖК Зарiчний з видом на рiчку. Секцiя здана та введена в эксплуатацiю Цеглянi стiни, утеплення стiн мiнватою. Поряд ТЦ “Мануфактура”, школа, садочок. Загальна площа 115,9 кв. м. Висотастелi 2,83м Кiлькiсть кiмнат – 4, у т.ч. кухня – студiя. Також е два балкони, два санвузла и гардеробна кiмната. Автономне газове опалення, консьерж + встановлено вiдеонагляд, лiфт OTIS. В домi ОСББ.
Подробнее
20.02.2024
7 315 000 ₴
Ідеальний будинок в оазисі спокою! ‍ Для тих, хто шукає спокій, гармонію та зручне місце для життя, ця пропозиція - як створена саме для Вас! Площа: 320 кв.м Ділянка: 7 соток Чому цей будинок - ідеальний вибір для вас: Тихе місце: Розташований вдало, ви зможете відпочивати та насолоджуватися тишою далеко від міського шуму. Гармонійне сусідство: Сусіди - це як одна велика родина, готова підтримати та допомогти. Комфорт: Сауна, басейн, камін, кондиціонери - зроблять ваше життя як в теплому курорті. Елегантність: Паркет у кімнатах надає особливого шарму і створює атмосферу затишку. Велика ділянка: Дозволить вам втілити всі ваші садові мрії. Зручність: Гараж, літня кухня - це чудовий бонус до вашого комфорту. Міські комунікації: Ви зможете насолоджуватися всіма зручностями міського життя. Безпека: Відеонагляд та сигналізація - забезпечать вашу безпеку та спокій. Цей будинок - це не просто нерухомість, це ваше нове життя, де всі деталі допомагають створити ідеальний баланс. Телефонуйте за номером 067-744-71-58 для отримання деталей та організації перегляду. Не пропустіть можливість забезпечити собі комфорт та гармонію!
Подробнее
19.03.2024
4 543 000 ₴
Продам 4- кімнатну квартиру, Придорожня вул 11в. Броварський. Метраж 137/120/17, поверх 4/4. Комісію агенції оплачує продавець!! Продам не просто дворівневу 4-кімнатну квартиру у комплекті з коморою, а розмірене і спокійне життя, захищене від суєти та міського шуму. У безпечному та екологічному чистому житловому комплексі комфорт класу «Desna Residence» в селі Зазимя Броварського району Київської області. Бонусом безкоштовно йде комора. Квартира в цегляному будинку в житловому комплексі із закритою територією. Стіни будинку утеплені термоматеріалом. * територія з каскадом озер і унікальною флорою; * з обладнаними вело і пішохідними доріжкам для сімейних прогулянок, ранкових пробіжок та пікніків. * спортивними майданчиками, тенісними кортами, дитячим футбольним полем; * офісними та комерційними площами. * супермаркети ФОРА, АТБ, заправні комплекси. * паркуванням. * територія комплексу цілодобово охороняється. * розвинена інфраструктура для комфортного проживання: дитячий садок, школа, укрпочта, нова пошта. Квартира дворівнева, з дизайнерським проектом. Без ремонту: будівельне оздоблення, вся розводка електрики, машинна штукатурка, автономне опалення (газовий котел), каналізація, є лічильники на воду, електрику. У квартирі виконані роботи: *зняли первинну піщану штукатурку стін від забудовника; *на стіни нанесли чудову машинну штукатурку, вирівняли стіни, підлог ; * нанесення машинної штукатурки на стелю, вирівнювання стелі; * повністю розведено проводку, частково заведено в гофру; *звукоізоляція стін. Квартира складається із двох рівнів. Висота стелі 2.75-3 м (від підлоги до стелі) Перший рівень: кухня-вітальня, житлова кімната, з/в, балкон. Мансарда: дві спальні, з/в, лоджія, простора вбиральня. У підвальному приміщенні будинку є містка комора (є штукатурка) - 7.74 м. кв. Пряме маршрутне сполучення з Києвом відремонтованою дорогою з хорошим покриттям до метро Лісова та у бік Троєщини. Телефонуйте,поїдемо дивитися в будь-який зручний час. Фахівець: Гижко Наталья.
Подробнее
Специалисты рынка
23.05.2022
Мы - молодое цифровое агентство недвижимости. Мы создали новый подход к аренде недвижимости, нашим агентам легко и просто работать со своими клиентами. Современные технологии позволяют нам автоматизировать практически все процессы работы наших агентов, никаких лишних действий, только работа на результат. Мы отличаемся от стандартных агентств со своими старыми подходами к работе. Мы за новые сервисы и новый уровень работы с клиентами. Мы занимаемся только арендой недвижимости.
Подробнее
23.01.2020
Лучшая недвижимость Харькова и Харьковской области с полным юридическим сопровождением сделки.
Подробнее
09.06.2021
Профессионализм проверенный временем! Широкий выбор новостроев в Одессе. Быстрые сделки, индивидуальный подбор! Гарантия качества. Огромная база объектов. Первичная и вторичная недвижимость.
Подробнее
23.11.2020
Добрый день! Я, Мацвейко Сергей предоставляю риелторские услуги в сфере покупки, продажи, обмена недвижимости в Киеве и Киевской области. Это интересная работа, которая не только приносит финансовое вознаграждение, но и мотивирует меня постоянно повышать свой профессионализм для дальнейшего роста и самосовершенствования в этом весьма нелегком, но очень интересном деле. Я с радостью Вам помогу разобраться в тонкостях покупки/аренде недвижимости и обязательно найду лучшее предложение.
Подробнее
18.08.2023
Добридень. Мене звати Людмила. Менеджер по роботі з нерухомістю. У роботі використовую насамперед довірчі відносини з клієнтом, чесність, прозорість у скоєнні угод. Вирішення Ваших житлових питань у найкоротші терміни. Я пропоную: ➢ повну перевірку всіх документів на квартиру ➢ домовляється з власником про перегляд за погодженням у будь-який зручний для Вас час ➢професійну консультацію ➢ вибір варіантів на запит. Телефонуйте, чудова квартира чекає на вас.
Подробнее
Статьи, новости, блоги
REALTY SUMMIT 2021 - СОБЫТИЕ №1 в мире НЕДВИЖИМОСТИ! - Фото
В Одессе пройдет саммит специалистов по недвижимости.
Как сдать свою квартиру в аренду? - Фото
В данной статье мы расскажем, как сдать в аренду свое жилье без посредника.
Как выбрать риелтора? Интернет или гадалки??? - Фото

Как выбрать специалиста по недвижимости!




R24.ua — недвижимость Киева и Украины
Krysha.ua
m2bomber.com
CRM
IVN