Недвижимость в Киеве и Украине

Тип недвижимости:
Область:
Населенный пункт:
Район:
Комнат:
от
до
Общая площадь, м2:
от
до
Цена:
от
до
Объявления
29.03.2024
4 700 500 ₴
Продам новый 2-х этажный дом в г. Полтава! Район Рыбцы! После строителей. Жилая площадь 90 кв.м., кухня 25 кв.м. Спутниковое ТВ, кондиционеры. Охрана "Явир"! Гараж в доме! Тихое спокойное место! Без комиссии!! Представитель собственника!! Обмен на квартиру. Рассрочка. Кредит. Пер. Героичный 7 Цена: 119000 у.е. Код объекта: 3239 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
29.03.2024
1 659 000 ₴
Продам трикімнатну квартиру. Кімнати не прохідні, просторий коридор, нова сантехніка та труби води та каналізації. Квартира тепла, не углова, п'ятий поверх, над квартирою знаходиться технічний поверх, капітальний ремонт покрівлі. Ремонт кухні виконано в 2022 році. Нові термозберігаючі вікна, та дубові внутрішні рами. Підлога паркет. Два балкони утеплені та обшиті вагонкою. Е підвал. Загальнодомовий лічильник тепла. Гарні сусіди. Прилегла територія будинку облагородження плиткою, гарний двір та дитячий майданчик. Дитячий садочок за домом. Рядом дві зупинки транспорту, до центру 5 хвилин. Вул.Нахімова.
Подробнее
29.03.2024
50 ₴
Отличный теплый склад с рампой! Площадь 650м.кв. Находится на 3 эт. с грузовым лифтом на 3т размером 2*4м., рампа для разгрузки машин, хорошие подъездные пути, разворот для фуры, ровные полы, отопление, круглосуточный доступ, охрана! На территории есть офисные помещения! Цена 50грн./1м.кв.! Код объекта:461! АН"Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
29.03.2024
2 962 500 ₴
У продажу будинок в с. Косівщіна для великої сім'ї. 5 кімнат, із них 4 ізольовані. Загально площа 147 кв. м. Житлова площа 100 кв. м., кухня 20 кв.м. Є другий поверх, 2 кімнати. Будинок цегляний, побудований в 1988 році. Всі зручності в будинку. Опалення газовий та дров'яний котел, газова колонка. Власна скважина. Земельна ділянка 20 соток, ділянка рівна, зручний заїзд . Є можливість розмістити теплицю. Сад, город -12,5 соток. Гараж з ямою. Підвал великий, глибокий, залізобетонне перекриття. Достатньо приміщень для ведення сільського господарства, є місце для стоянки сільгосптехніки і автомобіля. 15 хвилин від центра міста. Можливий торг. Вислухаємо ваші пропозиції.
Подробнее
29.03.2024
3 456 250 ₴
Продам секцію дуплекса 125 метрів, на 3.5 сотоках,Грушеввского вул. 65 Гора, Бориспільський район. Комісію агенції оплачує продавець! Дуплекс побудований із газоблоку. Товщина стін - 30 см, з утепленням – 35 см. На подвірї є паркомісце з навісом для машини. Автоматичні ворота та хвіртка. Секція дуплексу має 2 повноцінні поверхи, площу горища можна обладнати в житлову. Висота стін на 1 поверсі – 3 метри. На 2 поверсі – 2.80 На 1 поверсі є вихід на закриту терасу. На 2 поверсі є балкон на розкішний вигляд. Територія дуплекса огороджена парканом. Є септик, заведена електрика, підведений газ, є свердловина. Існує точка для підключення інтернету. Благоустрій ділянки: є доріжки, готовий майданчик під господарську споруду. Зручний підїзд до ділянки, асфальтована дорога. Село Гора розташоване біля траси Київ-Бориспіль, в 2 кілометрах від Борисполя. Зараз це велике, розвинене село, що приваблює киян, які бажають оселитися за містом. Дуже розвинена інфраструктура, багато продуктових магазинів. Є магазини та будівельні матеріали. Заправки та СТО. Є дитячі садки та школи. Шкільні автобуси розвозять дітей до та після навчання по домівках. Для сучасної молоді є спа-центри та фітнес зали. McDonalds. Є відділення та нової пошти та укр пошти. З зручним транспортним сполученням. Прямі маршрутки до Києва. 15 хв. до м. Бориспільська. Комісію агенції оплачує покупець - 5%! Телефонуйте,поїдемо дивитися в будь-який зручний час. Фахівець: Гижко Наталья.
Подробнее
20.02.2024
7 505 000 ₴
Ідеальний будинок в оазисі спокою! ‍ Для тих, хто шукає спокій, гармонію та зручне місце для життя, ця пропозиція - як створена саме для Вас! Площа: 320 кв.м Ділянка: 7 соток Чому цей будинок - ідеальний вибір для вас: Тихе місце: Розташований вдало, ви зможете відпочивати та насолоджуватися тишою далеко від міського шуму. Гармонійне сусідство: Сусіди - це як одна велика родина, готова підтримати та допомогти. Комфорт: Сауна, басейн, камін, кондиціонери - зроблять ваше життя як в теплому курорті. Елегантність: Паркет у кімнатах надає особливого шарму і створює атмосферу затишку. Велика ділянка: Дозволить вам втілити всі ваші садові мрії. Зручність: Гараж, літня кухня - це чудовий бонус до вашого комфорту. Міські комунікації: Ви зможете насолоджуватися всіма зручностями міського життя. Безпека: Відеонагляд та сигналізація - забезпечать вашу безпеку та спокій. Цей будинок - це не просто нерухомість, це ваше нове життя, де всі деталі допомагають створити ідеальний баланс. Телефонуйте за номером 067-744-71-58 для отримання деталей та організації перегляду. Не пропустіть можливість забезпечити собі комфорт та гармонію!
Подробнее
29.03.2024
138 250 ₴
Продается квартира (1 комн.) , 3500$. Тип Будинку: цегла, Тип житла: вторинний ринок, Этаж: 1/1, Площадь: 30/10.
Подробнее
29.03.2024
1 105 961 ₴
Продается квартира (1 комн.) , 27999$. Тип Будинку: цегла, Тип житла: новобудова, Этаж: 3/5, Площадь: 20/9/7.
Подробнее
29.03.2024
7 110 000 ₴
Продажа 2-этажного дома в с. Верхолы. В самом лесу с видом на реку! В отличном состоянии! Большой зеленый двор. Огорожен по всему периметру! Мангальная зона. Беседка. Место для автомобиля! На 1-м этаже: гостиная с камином. Укомплектованная кухня. Баня с небольшим бассейном и душевая. Комната отдыха. Санузел. На 2-м этаже: три отдельные комнаты с двуспальными кроватями. В каждой комнате свой санузел! Кондиционеры, телевизоры! Проведен интернет. Автономное газовое отопление. Есть генератор! В доме есть глубокий подвал, на случай непредвиденных обстоятельств! Прекрасная терраса с отличным видом на речку и лес! Цена: $180000 Код объекта: 2888 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
29.03.2024
2 567 500 ₴
Земельна ділянка 01.03 Для ведення особистого селянського господарства для ведення особистого селянського господарства, розташована в селі Верхнє Синьовидне Львівської області. Ділянка в гірській місцевості. Комунікації відсутні. Код об'єкта: 104
Подробнее
Специалисты рынка
16.07.2019
Профессиональные услуги при продаже, покупке, обмене недвижимости (жилая, коммерческая, загородная недвижимость, квартиры, дома, земельные участки). Экспертная оценка недвижимости, изготовление оценочных отчетов для нотариальных действий. Консультации по проверке и подготовке документов, ипотеке и прочим юридическим и коммунальным вопросам, касающимся оформления недвижимости.
Подробнее
20.04.2022
Продажа квартир, продажа частных домов
Подробнее
19.08.2023
Агентство нерухомості Devisu це бутік нерухомості у місті Києві. Наша агенція надає повний спектр індивідуальних ріелторських послуг. Агентство нерухомості Devisu є частиною групи компаній Devisu, що надає повний спектр послуг для бізнесу – аудит, оцінка, право, консалтинг.
Подробнее
27.01.2020
Комплексный ремонт квартиры с гарантией сроков и качества. Демонтаж, вывоз мусора, монтаж перегородок, стяжка пола, гипсокартонные работы, подготовка стен под покраску, эмульсионная и декоративная покраска, оклейка обоями, нивелирование пола, укладка ламинированного паркета, плиточные работы, установка плинтуса. Услуги электрика и сантехника. Сигнализация, домофон, умный дом, видео наблюдение. Работаем с 2001 года. Более ста завершенных проектов. Заключаем договор. Гарантия на работы 36 месяцев. Фото работ на сайте www.kiev-remont.com
Подробнее
09.09.2019
Сфера нашей деятельности – оказание качественных услуг, связанных с арендой/продажей коммерческой и жилой недвижимости Харькова. Практика показывает, что все эти услуги должны оказываться комплексно и профессионально, основываясь на взаимовыгодных партнёрских отношениях. Работа от собственника недвижимости и защита его интересов, как партнёра, является основным направлением деятельности нашей компании! Такая форма работы является наиболее комфортной для всех участников рынка и позволяет привлечь максимальное количество потенциальных арендаторов/покупателей.
Подробнее
Статьи, новости, блоги
REALTY SUMMIT 2021 - СОБЫТИЕ №1 в мире НЕДВИЖИМОСТИ! - Фото
В Одессе пройдет саммит специалистов по недвижимости.
Как сдать свою квартиру в аренду? - Фото
В данной статье мы расскажем, как сдать в аренду свое жилье без посредника.
Как выбрать риелтора? Интернет или гадалки??? - Фото

Как выбрать специалиста по недвижимости!




R24.ua — недвижимость Киева и Украины
Krysha.ua
m2bomber.com
CRM
IVN