Недвижимость в Киеве и Украине

Тип недвижимости:
Область:
Населенный пункт:
Район:
Комнат:
от
до
Общая площадь, м2:
от
до
Цена:
от
до
Объявления
20.02.2024
7 505 000 ₴
Ідеальний будинок в оазисі спокою! ‍ Для тих, хто шукає спокій, гармонію та зручне місце для життя, ця пропозиція - як створена саме для Вас! Площа: 320 кв.м Ділянка: 7 соток Чому цей будинок - ідеальний вибір для вас: Тихе місце: Розташований вдало, ви зможете відпочивати та насолоджуватися тишою далеко від міського шуму. Гармонійне сусідство: Сусіди - це як одна велика родина, готова підтримати та допомогти. Комфорт: Сауна, басейн, камін, кондиціонери - зроблять ваше життя як в теплому курорті. Елегантність: Паркет у кімнатах надає особливого шарму і створює атмосферу затишку. Велика ділянка: Дозволить вам втілити всі ваші садові мрії. Зручність: Гараж, літня кухня - це чудовий бонус до вашого комфорту. Міські комунікації: Ви зможете насолоджуватися всіма зручностями міського життя. Безпека: Відеонагляд та сигналізація - забезпечать вашу безпеку та спокій. Цей будинок - це не просто нерухомість, це ваше нове життя, де всі деталі допомагають створити ідеальний баланс. Телефонуйте за номером 067-744-71-58 для отримання деталей та організації перегляду. Не пропустіть можливість забезпечити собі комфорт та гармонію!
Подробнее
28.03.2024
474 000 ₴
Продается земельна ділянка (4 комн.) , 12000$. Опалення: невідомо, Тип Будинку: цегла, Этаж: 1/1, Площадь: 20/10.
Подробнее
28.03.2024
4 000 ₴
Оренда офісного приміщення в парку Перемоги! Площа 17 м.кв., санвузол на поверсі! Автономне отоплення на всю будівлю, рахується по площі! Без обмежень доступ, гарний ремонт, є місця для паркування машин! Ціна: 4000 грн./1 кабінет + ком. послуги! Код об'єту: 3832 АН "Надійний Вибір", телефонуйте!
Подробнее
28.03.2024
50 ₴
Аренда Производственного помещения в р-не зыгина! Площадь 1000м.кв., запас мощности электричевства до 300кВт., удобные подъездные пути, разворот для фуры, ворота 3 на 4,5м., кранбалка на 2т., охраняемая территория! Цена 50грн./1м.кв. с НДС! Код объекта:3145 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
28.03.2024
454 250 ₴
Продам квартиру-студію, вул. Мирна, 3, ЖК Сенсація, м. Гостомель, Бучанський район (Києво-Святошинський). Переуступка! Свої податки сплачуємо самі! Здача будинку - 4 квартал 2024 р. ІІІ черга будівництва (попередні будинки здані, там вже живуть люди). На сьогодні збудовано всі поверхи будинку. Площа 20,42м (після замірів БТІ площа може трішки змінитися). 4/7 поверх Планування – студія. Стан квартири після будівельників: чорнова стяжка. Вікна – двокамерні склопакети. Лічильники на комунікації. Проведено газ. Вода та каналізація централізовані. Якісне будівництво від ДБК -1: будинки побудовані з червоної цегли та утеплені полістиролом. Висота стелі – 2.7м. Затишний житловий комплекс закритий, з охороною. В ЖК буде всього 8 будинків. Вже є дитячий майданчик. Також - паркомісця та бомбосховище. За генпланом планується спортивний майданчик та набережна р.Рокач. Чудове розташування: чисте повітря, навколо ліси, річки та водоймища. В 15-20 хвилинах – Бучанський міський парк. Поруч декілька житлових комплексів – поселення активно забудовується та розвивається. В пішому доступі - продуктові магазини, аптека, пошта, риночок. Зупинка транспорту на Київ та Бучу – 3 хвилини пішки. Пропозиція ідеально підійде для орендного бізнесу, або для студентів, тощо. Без комісії. Дзвоніть за більш детальною інформацією. Спеціаліст Світлана
Подробнее
28.03.2024
40 ₴
Аренда подвального производственно-складского помещения в р-не Юровки! Основной зал около 600м.кв., потолки более 3м., хорошие подъездные пути! Крыша не течет! Грузовой лифт требует восстановления( обсуждается в счёт аренды) Цена 40грн./1м.кв.! ( договорная) Код объекта:3917 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
28.03.2024
200 ₴
Оренда приміщення вільного призначення біля центрального ринку! Знаходиться у дворі, капітальне, охорона та пожежна безпека, ворота 2,5м. висотою на 3,5м. шириною! Приміщення правильної форми 12м. на 10м., + офісне приміщення близько 12 м.кв.! Немає води та каналізації! Ціна 200грн./1м.кв.! Номер об'єкту: 3796 АН "Надійний Вибір", телефонуйте!
Подробнее
28.03.2024
1 023 050 ₴
Продается квартира (1 комн.) , 25900$. Сан.Узел: туалет + ванна разом, Опалення: централізоване, Тип житла: новобудова, Этаж: 6/9, Площадь: 36/14/12, Растояние до метро: 3 мин..
Подробнее
28.03.2024
316 000 ₴
Продам ділянку 20 соток, Бишів, Макарівський район. Ділянка рівна, ширинафасаду 28 метрів. Прямокутна зручна форма. Гарний підїзд. Поруч необхідна для життя інфраструктура. Ділянка призначена длябудівництва житлового будинку. Послуги агенції сплачує власник. Геолокація ділянки https://maps.app.goo.gl/mKraanMbZ537BwGm6
Подробнее
28.03.2024
395 000 ₴
Частный дом в с. Заворскло под дачу! Со своим двором, гаражом и хоз. постройками! Площадь дома: 43м.кв. Состоит из 3 комнат: 15.5м.кв., 8.8м.кв., и 5м.кв. Санузел, кухня в доме! Автономное газовое отопление, колонка автомат. Свой колодец с электронасосом! Стены обложены кирпичом - в доме очень тепло зимой! Капитальный гараж - ваша машина всегда будет в тепле и сохранности! Большой земельный участок, 40 соток! Удобное расположение выгребной ямы. Хорошие и тихие соседи. В шаговой доступности лес. Чистейший воздух! Цена: 10000 у.е. (все расходы по оформлению за счет покупателя) Код объекта: 479 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
Специалисты рынка
31.05.2021
Нас с Вами объединяет общая цель - воплощение мечты о лучшем жилье, в котором вам будет комфортно, приятно и безопасно. Агентство недвижимости Sitalo Real Estate - Ваш надежный партнер, который поможет приобрести дом вашей мечты, и решить другие вопросы связанные с недвижимостью!
Подробнее
21.01.2020
Помогу СДАТЬ//СНЯТЬ жильё в Одессе.
Подробнее
12.08.2019
Коммуникабельность, честность, добросовестность, открытость и профессионализм, по отношению к клиентам и партнерам
Подробнее
30.06.2019
ФОП Сергієнко І.І. Сертифікат Фонду Державного майна України. Керуючий партнер. Фахівець з нерухомості. Информація :- Член Спілки фахівців з нерухомого майна України. - Надаємо повний комплекс професійних послуг з таких питань: - Купівля – продаж нерухомості. - Оренда нерухомості. - УПРАВЛІННЯ НЕРУХОМІСТЮ. - Аналізуємо, виявляємо потреби шукаємо вигідні для вас шляхи і пропонуємо рішення ваших питань. В нерухомості з 2010 року. Досвід у вирішенні складних питань в процесах переговорів, юридичних консультацій та підготовки необхідних документів. Індивідуально працюємо з кожним нашим клієнтом. Для нас важливо виправдовувати Вашу ексклюзивну довіру з перших хвилин співробітництва до повного укладання угоди. Якісно надана послуга - це коли Ви сплачуєте нам комісійну винагороду за виконану роботу, без жалю і з вдячністю, залишаєте відгуки про нас і рекомендуєте своїм друзям, родичам, знайомим. В разі потреби, Ви звернетеся знову до нас, скільки б часу не минуло з моменту нашої співпраці. Пошук компромісу між інтересами продавця і покупця - один з найбільших складних моментів практично кожної угоди купівлі - продажу нерухомості. Продавець не хоче загубити частину своїх грошей, а покупець не бажає переплачувати. В такій ситуації витримую принцип " Золотої середини!. Якщо Ви плануєте купити будинок або квартиру, необхідно чітко зрозуміти, що для Вас є пріоритетом. Основне питання полягає у виборі компромісу між вашими бажаннями, потребами і можливостями. Ми втілюємо в життя вашу мрію ! Працюю виключно за ексклюзивними договорами. Нашу роботу оплачує замовник нашої послуги.
Подробнее
Статьи, новости, блоги
REALTY SUMMIT 2021 - СОБЫТИЕ №1 в мире НЕДВИЖИМОСТИ! - Фото
В Одессе пройдет саммит специалистов по недвижимости.
Как сдать свою квартиру в аренду? - Фото
В данной статье мы расскажем, как сдать в аренду свое жилье без посредника.
Как выбрать риелтора? Интернет или гадалки??? - Фото

Как выбрать специалиста по недвижимости!




R24.ua — недвижимость Киева и Украины
Krysha.ua
m2bomber.com
CRM
IVN