Недвижимость в Киеве и Украине

Тип недвижимости:
Область:
Населенный пункт:
Район:
Комнат:
от
до
Общая площадь, м2:
от
до
Цена:
от
до
Объявления
28.03.2024
4 661 000 ₴
Продам 4- кімнатну квартиру, Придорожня вул 11в. Броварський. Метраж 137/120/17, поверх 4/4. Комісію агенції оплачує продавець!! Продам не просто дворівневу 4-кімнатну квартиру у комплекті з коморою, а розмірене і спокійне життя, захищене від суєти та міського шуму. У безпечному та екологічному чистому житловому комплексі комфорт класу «Desna Residence» в селі Зазимя Броварського району Київської області. Бонусом безкоштовно йде комора. Квартира в цегляному будинку в житловому комплексі із закритою територією. Стіни будинку утеплені термоматеріалом. * територія з каскадом озер і унікальною флорою; * з обладнаними вело і пішохідними доріжкам для сімейних прогулянок, ранкових пробіжок та пікніків. * спортивними майданчиками, тенісними кортами, дитячим футбольним полем; * офісними та комерційними площами. * супермаркети ФОРА, АТБ, заправні комплекси. * паркуванням. * територія комплексу цілодобово охороняється. * розвинена інфраструктура для комфортного проживання: дитячий садок, школа, укрпочта, нова пошта. Квартира дворівнева, з дизайнерським проектом. Без ремонту: будівельне оздоблення, вся розводка електрики, машинна штукатурка, автономне опалення (газовий котел), каналізація, є лічильники на воду, електрику. У квартирі виконані роботи: *зняли первинну піщану штукатурку стін від забудовника; *на стіни нанесли чудову машинну штукатурку, вирівняли стіни, підлог ; * нанесення машинної штукатурки на стелю, вирівнювання стелі; * повністю розведено проводку, частково заведено в гофру; *звукоізоляція стін. Квартира складається із двох рівнів. Висота стелі 2.75-3 м (від підлоги до стелі) Перший рівень: кухня-вітальня, житлова кімната, з/в, балкон. Мансарда: дві спальні, з/в, лоджія, простора вбиральня. У підвальному приміщенні будинку є містка комора (є штукатурка) - 7.74 м. кв. Пряме маршрутне сполучення з Києвом відремонтованою дорогою з хорошим покриттям до метро Лісова та у бік Троєщини. Телефонуйте,поїдемо дивитися в будь-який зручний час. Фахівець: Гижко Наталья.
Подробнее
28.03.2024
36 000 ₴
Оренда 5-кімнатної квартири, вул. Ломоносова, 50/2, Голосіївський район. Метраж 168/75/15, поверх 16/16. Без комісії. Загальна площа 168 м2, 4 відокремленні спальні, велика вітальня, простора кухня, тераса по периметру всієї квартири 67 м2, 2 санузли. Квартира світла, неймовірна затишна, стильна та простора. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, 2 бойлери, посудомийна машина, пральна та сушильна машинки, велика простора гардеробна, зручні деревяні сходи з перилами, вся кухонна техніка, вайфай роутер, ванна, душова кабіна. Всі меблі в квартирі виконані під замовлення і з екологічних матеріалів. Дуже продумане розташувуання кожної дрібниці в квартирі. Велика тераса на якій можно облаштувати чудову зону відпочинку: стіл, плетені крісла та басейн, взимку – створювати снігові фігури. Зручна та розвинена інфраструктура - ЖК Лікоград - це місто в місті - безліч магазинів, супермаркетів, кавярень, школи, садки, дитячі та спортивні майданчики, Спортлайф, озера, спортивні студій, студії краси, Університет. До метро Виставковий центр 15 хвилин. Квартира затишна, простора і дуже комфортна чекає своїх орендарів. Приходьте на перегляди! Здається на довготривалий термін. Спеціаліст Ольга
Подробнее
28.03.2024
200 ₴
Оренда приміщення вільного призначення біля центрального ринку! Знаходиться у дворі, капітальне, охорона та пожежна безпека, ворота 2,5м. висотою на 3,5м. шириною! Приміщення правильної форми 12м. на 10м., + офісне приміщення близько 12 м.кв.! Немає води та каналізації! Ціна 200грн./1м.кв.! Номер об'єкту: 3796 АН "Надійний Вибір", телефонуйте!
Подробнее
28.03.2024
2 053 961 ₴
Продается квартира (1 комн.) , 51999$. Тип Будинку: цегла, Тип житла: немає інформації, Этаж: 1/3, Площадь: 35/15/12.
Подробнее
28.03.2024
908 500 ₴
Продам будинок на Баранівці. вул. Могрицька (бувш. Сєдова). Загальна площа 76 кв.м, ділянка - 10 соток землі. Будинок знаходиться біля соснового лісу. Гарний рівна ділянка, 2 заїзди у двір. Світло, вода централізована, яма септик. Будинок під ремонт.
Подробнее
28.03.2024
200 ₴
Аренда офисного помещения в центре Полтавы, закрытый двор! Площадь 245м.кв., состоит 7 кабинетов, отдельное крыло на замке, автономное отопление всего комплекса, парковка на закрытой территории, охрана, видеонаблюдение, закрепленные места для машин! Цена 200грн./1м.кв. с НДС Код объекта:3459 АН "Надежный Выбор", звоните, есть другие варианты по Полтаве!
Подробнее
28.03.2024
296 250 ₴
Продается земельна ділянка (1 комн.) , 7500$. Тип Будинку: панель, Тип житла: вторинний ринок, Этаж: 1/1, Площадь: 150/1/1.
Подробнее
28.03.2024
316 000 ₴
Продаю кімнату в 3-х кімнатній квартирі. Кімната має всій особистий рахунок, закривається. В квартирі проживає порядна жінка. Загальний стан квартири охайний.
Подробнее
28.03.2024
4 661 000 ₴
Продам 1-кімнатну квартиру в дореволюційному будинку після реконструкції, вул. Стрілецька 4, Історичний Центр Києва. 4/4-пов. цегляного будинку. Загальна площа 40 кв. м, житлова 14.6кв. м, кухня 8.9 кв. Висота стелі 3.8 м. Балкон, великий сумісний санвузол з ванною, хол, 2 комори. Вікна склопакети, виходять у двір, підлога у кімнаті паркет. Прокладені магістралі для кондиціонера, підключен Internet. Встановлений бойлер, газова пліта, гарні броньовани двері. Квартира під ремонт, легко перепланується, всередині немає капітальних стін. Відмінна пропозиція для життя та під здачу в оренду. У підїзді зроблен ремонт, встановлені домофон та відеоспостереження, охорона. Сходи у будинку пологі, не круті, над сходами друге світло- скляна криша. Поруч Пейзажна алея, Софіївський і Михайлівський Золотоверхий собори, Володимирська гірка, довкола найкращі магазини, ресторани міста. Майдан Незалежності, Хрещатик, метро Золоті Ворота до 7 хвилин пішки.. Без комісії для Покупця.
Подробнее
12.03.2024
450 000 ₴
Шановні Забудовники та Інвестори, Оголошуємо процес пошуку партнерів для реалізації проекту будівництва 9-ти поверхового житлового будинку в самому центрі міста Біла Церква. На даний момент у вас є унікальна можливість розпочати будівництво на земельній ділянці площею 38,5 соток приватної власності. Основні характеристики проекту: Вигідне розташування: Земельна ділянка розташована в самому центрі міста, що забезпечує зручний доступ до всієї інфраструктури та послуг. Внесено в генплан міста: Наш проект вже включено в генплан міста, що підтверджує його відповідність міській планувальній документації. Призначення землі під будівництво: Земельна ділянка має призначення під будівництво житлових комплексів висотою до 9-ти поверхів, що відкриває широкі можливості для реалізації амбіційних проектів. Шукаємо надійних та зацікавлених партнерів, які бажають приєднатися до проекту та бажають втілити його у життя. Будемо раді обговорити всі деталі проекту та вислухати ваші пропозиції. Звертайтеся за додатковою інформацією за контактами нижче. З повагою, директор АН "Гриф" Валерій Борисович 067-508-13-59
Подробнее
Специалисты рынка
17.09.2019
Агенство недвижимости "Sweet home".Команда профессиональных риэлторов АГЕНСТВА НЕДВИЖИМОСТИ "SWEET HOME" с многолетним опытом работы, с индивидуальным подходом. Мы делаем все возможное, чтобы предоставить лучшие варианты, отвечающие желаниям и требованиям любого клиента.
Подробнее
04.09.2019
В нашем агенстве предоставляются услуги по продаже, покупке, аренде жилой и коммерческой недвижимости, а также земельных участков.
Подробнее
04.07.2019
Надання рієлторських послуг.
Подробнее
17.12.2022
Менеджер по аренде и продаже жилой и нежилой недвижимости в АН "Бриллианты Прикарпатья". Коренная франковчанка, люблю свою работу. Руководствуюсь девизом: один довольный клиент приведет еще двух клиентов, а недовольный клиент – отвадит десятерых. Поэтому положительные рекомендации и хорошая репутация являются ключевыми в работе.
Подробнее
Статьи, новости, блоги
REALTY SUMMIT 2021 - СОБЫТИЕ №1 в мире НЕДВИЖИМОСТИ! - Фото
В Одессе пройдет саммит специалистов по недвижимости.
Как сдать свою квартиру в аренду? - Фото
В данной статье мы расскажем, как сдать в аренду свое жилье без посредника.
Как выбрать риелтора? Интернет или гадалки??? - Фото

Как выбрать специалиста по недвижимости!




R24.ua — недвижимость Киева и Украины
Krysha.ua
m2bomber.com
CRM
IVN